رئیس دانشکده فنی و مهندسی میانه عنوان کرد:

دکتر رضا عبدی: دانشکده فنی و مهندسی میانه پتانسیل علمی – آموزشی بزرگی برای شهرستان میانه ایجاد نموده است.

۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۲ کد : ۹۹۹۱ اطلاعیه ها

رئیس دانشکده فنی و مهندسی میانه با تاکید بر اینکه دانشکده فنی و مهندسی میانه پتانسیل علمی – آموزشی بزرگی برای شهرستان میانه ایجاد نموده است، گفت: دانشکده فنی و مهندسی میانه از واحدهای اقماری دانشگاه تبریز با بهره مندی از اساتید هیات علمی خبره و توانمند دانشگاه تبریز، فضای علمی – آموزشی و امکانات رفاهی مناسب، توانسته است زمینه حضور دانشجویان مستعد از سراسر کشور را در شهرستان میانه فراهم نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی میانه، دکتر رضا عبدی در خصوص اهمیت و جایگاه دانشکده فنی و مهندسی میانه، تصریح کرد: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه های برجسته سطح یک کشور با برخورداری از امکانات منحصر به فرد علمی در شمالغرب کشور با همت و نظر مساعد مسولین محترم دانشگاهی، استان و شهرستان در سال1390 اقدام به دائر نمودن واحد اقماری تحت عنوان"دانشکده فنی و مهندسی میانه" در شهرستان میانه نمود.در طول این سال ها این واحد دانشگاهی مسیر پیشرفت و ترقی را طی نموده و هم اکنون با پذیرش دانشجویان مستعد و توانمند، توانسته است در زمره یکی از واحدهای ممتاز دانشگاهی قرار گیرد.

این دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه تبریز با اشاره به نیاز امروز کشور به تخصص های گوناگون و به روز، عنوان کرد: هم اکنون دانشکده فنی و مهندسی میانه، در چهار رشته: مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، خط و ابنیه (راه آهن) و صنایع از طریق آزمون کنکور سراسری در دوره های روزانه (رایگان) و شبانه (با شهریه جزئی) اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

دکتر رضا عبدی اضافه کرد: تلاش مجموعه همکاران و بهره گیری از امکانات نوین علمی – آموزشی، موجب گردیده است، عمده فارغ التحصیلان این واحد دانشگاهی از راه یافتگان به مقاطع بالاتر در دانشگاه های معتبر کشور باشند.همچنین حضور غرور آفرین توام با موفقیت های روزافزون دانشجویان این دانشکده در مسابقات علمی و جشنواره های ملی و جذب فارغ التحصیلان دانشکده در مراکز تخصصی ذیربط، برگ های زرین دیگری در کارنامه دانشکده فنی و مهندسی میانه محسوب می شوند.