تجلیل از کارکنان زن دانشکده فنی و مهندسی میانه همزمان با روز مادر و روز زن

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۷ کد : ۸۹۰۸ اطلاعیه ها
تجلیل از کارکنان زن دانشکده فنی و مهندسی میانه همزمان با روز مادر و روز زن

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی میانه - دانشگاه تبریز ، همزمان با سالروز میلاد پر نور و سرور حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر  و روز زن  ، دکتر رضا عبدی ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی میانه ، با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل و هدایایی ، از خدمات و زحمات کارکنان زن این دانشکده تجلیل و قدردانی به عمل آمد .

دکتر عبدی در این جلسه طی سخنان کوتاهی ، مادران را مهربان ترین و صبورترین عنصر خانواده و جامعه خواندندو افزودند  : طبق آیات و روایات و بر اساس مهمترین تکلیف تربیتی مادران است که خداوندمتعال بهشت را اجر و مزد آن همه تلاش و زحمت مادران قرار داده است.

ایشان در پایان خاطر نشان کردند : وظیفه ما و همه آحاد جامعه است که از بانوان و مادران جامعه اسلامی ، قدردانی و بر اساس سبک زندگی اسلامی و انسانی خود ، به مقام بلند آنان ارج و قدر و حرمت خاص قائل شویم .