پیام رئیس دانشکده فنی و مهندسی میانه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۰۱ مهر ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۵ کد : ۶۲۴۴ اطلاعیه ها

دکتر رضا عبدی

دکتر رضا عبدی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی میانه با صدور پیامی آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ را تبریک گفت.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

مقدرات این مملکت دست این دانشگاهی‌هاست.     امام خمینی(ره)

سجاده‌ای مملو از سپاس و نیایش بر آستان رحمت می‌گشایم تا عاشقانه‌ترین سجده‌ها را بر پیشگاهت تقدیم نماییم.

سپاسگزار لطف و عنایتت باشیم که با رحمت جاری و ساری خود، دروازه‌های عشق و علم را به رویمان گشودی و ما را به اولین منزل دانش و حکمت رهسپار نمودی.

الهی به فضل خود، نهال وجودمان را توانایی ده تا برای تو بخوانیم، برای تو بنگاریم و برای تو بیندیشیم.

خدایا! علمی عطایمان کن که بال پروازمان شود. دانشی به ما بیاموز که مارا به تو برساند. با عالمی همراهمان کن که همراهی‌اش عشق تو را در وجودمان بیفروزد؛ عالمی که راه رسیدن به تو را بشناسد.

اگر بخواهی، کشف، اشتیاق بی‌کران دست‌ها و چشم‌هایت را به تأثیر وامی‌دارد و تو می‌توانی در مسیر تکامل، جهانی را متحوّل کنی، چیزی شبیه فانوس دریایی بر فراز شن‌های وسیع دلت، در پی لمس اقیانوس است.

پس غبار از تن گرم تابستانی‌ات بگیر و در فصلی که درختان، تمام برگ‌هایشان را از دست خواهند داد، با تمام وجود شکوفا شو!

دانشجویان عزیز، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید ورود شما را به دانشکده فنی و مهندسی میانه گرامی می‌داریم، ما نیز در کنار شما فرزندان فهیم و توانمند میهنمان دست به عرش الهی بلند کرده و ربنای قنوت‌هایمان را به دعای دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توأم با موفقیت، سرافرازی و سعادتمندی‌تان آذین می‌بندیم.

و من الله توفیق

دکتر رضا عبدی

کلید واژه ها: دانشکده فنی و مهندسی میانه دانشکده میانه دکتر عبدی دکتر رضا عبدی دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی جدید