اطلاعیه درخواست وام‌ها برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶

۰۱ مهر ۱۳۹۶ | ۲۲:۰۷ کد : ۶۲۴۳ اطلاعیه ها

اطلاعیه درخواست وام‌ها برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶

( ویژه دانشجویان روزانه و شبانه)

به اطلاع دانشجویان روزانه و شبانه متقاضی کلیه وام‌ها در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ می­رساند جهت ثبت­نام وام‌ها می­توانند از تاریخ ۹۶/۶/۲۹ لغایت ۹۶/۷/۲۹ به امور دانشجویی دانشکده مراجعه نموده و مدارک و فرم مربوط به وام درخواستی را پس از تکمیل تحویل نمایند.

تذکر مهم: دانشجویانی که در پورتال دانشجویی ثبت‌نام نموده­اند بایستی مدارک لازمه وام درخواستی را تا تاریخ ۹۶/۷/۲۹ به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند درغیراین­صورت وام درخواستی تائید و ثبت نخواهد شد.

توجه ۱: امکان ثبت پرداخت وام‌ها بدون درخواست کتبی مقدور نخواهد شد.

توجه ۲:  دانشجویان روزانه و شبانه تمامی مقاطع تحصیلی متقاضی وام‌ها بایستی اصل سند تعهد محضری و کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن را به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند.

توجه ۳: دانشجویانی که مقطع قبلی را تسویه‌حساب نکرده و یا دارای اقساط معوقه و یا جریمـــه دیرکرد اقساط باشند، فقط در صورت تسویه‌حساب و پرداخت اقساط معوقه و جریمه دیرکــرد اقساط­، امکان ثبت وام درخواستی آنان امکان‌پذیر خواهد بود. (دانشجویان می‌توانند اقساط معوقه را از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس www.bp.swf.ir پرداخت‌نموده و درخواست تسویه‌حساب نمایند).

توجه ۴: دانشجویان روزانه باید دارای شماره‌حساب بانکی فعال در بانک تجارت باشند.

توجه ۵:  دانشجویان شبانه (نوبت دوم) فقط می‌توانند تقاضای وام شهریه و وام عتبات عالیات نمایند و نیز وام شهریه درخواستی دانشجویان شبانه دارای ۴% کارمزد بوده و به‌حساب دانشگاه واریز می­گردد.

برای دانلود فرم های مربوطه از جدول زیر اقدام کنید:

فرم مربوط به وام ازدواج

فرم مربوط به مسکن متاهلی

فرم مربوط به وام ضروری

فرم مربوط به وام تحصیلی روزانه

فرم مربوط به وام شهریه شبانه

فرم مربوط به وام مسکن مجردی

فرم تعهد محضری (الزامی تمام وام ها)

نمونه فرم گواهی کسر ازحقوق

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مطرح کردن سوالات و مشکلات خود از قسمت تماس با مسئولین دانشکده استفاده نمایید.

کلید واژه ها: دانشکده فنی و مهندسی میانه دانشگاه تبریز وام تحصیلی اطلاعیه وام دانشجویی

نظر شما :