مدارک موردنیاز جهت ثبت‌نام حضوری دانشجویان جدیدالورود

ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری دانشگاه تبریز و آرزوی روزهایی موفق در این دانشکده به اطلاع پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۱۳۹۶ می‌رساند ثبت‌نام حضوری طبق اطلاعیه‌هایی در سایت منتشرشده است تحویل اصل مدارک طبق دستورالعمل سازمان سنجش به دانشکده فنی و مهندسی میانه در روزهای شنبه مورخ ۹۶/۷/۱ و یکشنبه مورخ ۹۷/۷/۲ خواهد بود.

لذا دانشجویان جدیدالورود باید مدارک زیر را به همراه داشته باشند:

نوع مدرک

توضیح و موارد بررسی

– اصل شناسنامه به انضمام ۲ نسخه تصویر از تمام صفحات آن

-------------------------------

– اصل کارت ملی به انضمام دو برگ تصویر پشت و روی آن

--------------------------------

– ۶ قطعه عکس تمام‌رخ ۴*۳ تهیه‌شده در سال جاری

- لطفاً به توضیحات مندرج در صفحه مربوط به مغایرت عکس توجه کافی مبذول  شود.

– اصل و کپی دفترچه بیمه (در صورت دارا بودن) اعم از خدمات درمانی،       تأمین اجتماعی، ارتش و ...

------------------------------------

– اصل مدرک یا گواهی پایان دوره پیش‌دانشگاهی با مهر و امضای مدیر مرکز پیش‌دانشگاهی با درج رشته تحصیلی، بخش و شهرستان محل اخذ مدرک

- تاریخ اخذ دوره پیش‌دانشگاهی در هر یک از رشته‌های تحصیلی نیمسال اول و  دوم باید حداکثر تا پایان ۹۶/۶/۳۱ باشد.

- بخش و شهرستان محل اخذ مدرک دوره پیش‌دانشگاهی، اخذ دیپلم و سال ماقبل  از دیپلم می‌بایست با سه سال تحصیلی مندرج در لیست یکسان باشد.

– اصل مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه نظام جدید با مهر و امضای مدیر دبیرستان و یا هنرستان با درج بخش و شهرستان محل اخذ مدرک

– اصل مدرک و یا گواهی سال ماقبل دیپلم با مهر و امضای مدیر دبیرستان    یا هنرستان با درج بخش و شهرستان محل اخذ مدرک

– اصل کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام جدید (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی) در هریک از سال‌های ۱۳۸۴ به بعد با امضا و مهر دبیرستان یا سازمان آموزش‌وپرورش

- بررسی دقیق نمرات دروس مؤثر در کارنامه با نمرات مندرج در لیست‌ها و یا  اطلاعات دریافتی از پرتال سازمان.

- بررسی معدل کتبی نظام جدید آموزش متوسطه برای پذیرفته‌شدگان رشته‌های  تحصیلی پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی.

– اصل کارنامه تحصیلی دوره پیش‌دانشگاهی (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی و هنر) از سال ۱۳۹۱ با امضا و مهر دبیرستان یا سازمان آموزش‌وپرورش

آدرس : میانه، جاده ترک،جاده قدیم تهران-تبریز، جنب پارک جنگلی و صداوسیما میانه

کد پستی : ۵۳۱۶۱۱۳۸۷۸

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز مدارک مورد نیاز دانشجویان جدیدالورود مدارک مورد نیاز برای ثبت نام مدارک ثبت نام ستاد استقبال از دانشجویان

محمد ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۱
سلام وقتتون بخیر، من کاردانی قبول شدم، مدرک پیش دانشگاهی رو حتما باید بیارم؟ آخه گفتن کاردانی پیش دانشگاهی نمیخواد
پاسخ مدیر سایت ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۵

با سلام

تمامی مدارک اعلام شده را همراه خود داشته باشید.

فرزاد ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۴
وقتتون بخیر یه سوال داشتم من کارشناسی مهندسی کامپیوتر قبول شدم میخوام بدونم هر سه گرایش تو این دانشگاه وجود داره یا فقط فناوری اطلاعات؟؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۲:۱۴

با سلام

تئضیحات در دفترچه راهنمای انتخاب رشته سنجش موجود می باشد.

مرتضی ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۲:۱۰
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم جهت ثبت نام برای خوابگاه پسران همون یکم باید پیگیرش بشیم
پاسخ مدیر سایت ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۲:۱۳

با سلام

بله می توانید در روز ثبت نام هم اقدام کنید.

مهدی ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۸
سلام من کاردانی صنایع قبول شدم میخواستم بدونم زمان انتخاب واحد و شروع کلاس ها چه زمانی است؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۰:۳۲

با سلام

انتخاب واحد دانشجویان جدید الورود توسط آموزش دانشکده انجام خواهد شد و کلاس ها از هفته اول تشکیل خواهد شد.

فرزاد ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۷
ببخشید یه سوال دیگه. وقتی ثبت نام حضوری تکمیل شد دقیقا کلاسا از چندم شروع میشه؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۰:۳۱

با سلام

کلاس ها از هفته اول تشکیل خواهد شد.

علی ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۷
ببخشید هزینه شبانه چه قدره؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۷

با سلام

لطفا با امور مالی شهریه نوبت دوم تماس حاصل فرمایید.

شقايق ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۰
سلام مهندسی کامپیوتر دانشکده میانه هر سه گرایش رو شامل میشه ؟ (تَو دفترچه سنجش چیزی ذکر نشده بود )
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۷

با سلام

رشته مهندسی کامپیوتر به صورت جامع و آکادمیک تدریس خواهد شد.

علی ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۱:۳۹
سلام شماره امور مالی رو داربن؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ مهر ۱۳۹۶ | ۲۱:۵۱

با سلام اطلاعات تماس در سایت موجود  می باشد .

شقايق ۰۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۱۷
این حرفی که زدید برای رشته مهندسی کامپیوتر (رشته مهندسی کامپیوتر به صورت جامع و آکادمیک تدریس خواهد شد.) یعنی هم توتر دانشگاه های دیگه از جمله خود دانشگاه تبریز تدریس میشه یا سطح پایین تَر ؟ و اینکه نمیشه فقط گرایش مهندسی رو انتخاب کرد و دو ابن گرایش تحصیل کرد ؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ مهر ۱۳۹۶ | ۲۱:۵۱

تدریس طبق رشته مهندسی کامپیوتر انجام خواهد شد نه گرایش های دیگر

علیرضا ۰۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۱
سلام ببخشید انتخاب واحد مهندسی کامپیوتر کی هست وچطور؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۳

با سلام

انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود توسط آموزش دانشکده انجام خواهد شد.

فرزاد ۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۳۱
سلام من جدیدالورودم ثبت نام حضوری رو در دانشگاه تکمیل کردم ولی کسی چیزی درباره روز برگزاری کلاسا یا انتخاب واحد یا اینکه چه ساعتی از چه روزی باید تو دانشگاه باشم رو نگفته؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۲۶

با سلام برنامه کلاسی در سایت موجود می باشد با توجه به رشته خود برنامه درسی خود را دانلود و طبق آن در کلاس ها حضور داشته باشید.

امیررضا ۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۷
بنده هنوز ثبت نام نکرده ام نه در سایت و نه تحویل مدارک فرصت ثبت نام وجود دارد
پاسخ مدیر سایت ۰۷ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۱۴

با سلام
روز دوشنبه به دانشکده مراجعه نمایید.

پدرام ۰۶ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۱
ببخشید تو سایت برنامه کلاسی رو پیدا نکردم کجای سایته؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۷ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۱۵

با سلام در صفحه اصلی سایت در قسمت برنامه‌های درسی سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (۱) برنامه کلاسی مربوطه درج شده است.

احسان ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۳
باعرض سلام و خسته نباشید من امسال دیپلم میگریم میخواستم بدونم برای ورود ب دانشکده فنی کامپیوتر تبریز باید کنکور بدم یا سوابق تحصیلی پذیرش میکنین؟
پاسخ مدیر سایت ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۴

با سلام ، پذیرش در این دانشکده از طریق آزمون سراسری است