واگذاری خوابگاه دانشجویی برادران در نیمسال اول ۹۷-۹۶

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۹ کد : ۶۲۱۷ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه خودگردان برادران،

رعایت نکات مورد اشاره الزامی بوده و در صورت عدم رعایت موارد ذیل الاشاره به آنها خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

۱ . اولویت اختصاص خوابگاه با دانشجویان جدید الورود است. و پس از تکمیل در صورت امکان تخصیص خوابگاه به دانشجویان مقاطع بالاتر انجام خواهد شد.

۲. ظرفیت خوابگاه برادران ۱۰۴ نفر (بااتاقهای ۴نفر) می باشد.در صورت تکمیل ظرفیت خوابگاه ارائه خدمات خوابگاهی به دانشجویان متقاضی مازاد امکانپذیر نخواهد بود.

۳. کلیه دانشجویان متقاضی خوابگاه جهت اسکان و استقراردر خوابگاه موظفند نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام خوابگاه (تسویه حساب مالی ترمهای قبل ، اخذ معرفی نامه از امور دانشجویی دانشکده ،عقد قرارداد کتبی با خوابگاه ،واریز شهریه خوابگاه به شماره حساب ۱۱۰۳۳۲۱۸۶۴۸۲۷۱ نزد بانک توسعه تعاون بنام محمدی )

۴. مبلغ شهریه خوابگاه برادران اتاق ۴ نفره برای هر نفر در طول ترم ۴۰۰۰۰۰۰ ریال معادل چهارصد هزار تومان خواهد بود.

۵. مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ ریال معادل صد هزار تومان به شماره حساب ۱۱۰۳۳۲۱۸۶۴۸۲۷۱ نزد بانک توسعه تعاون بنام محمدی از بابت ودیعه خوابگاه واریز نموده و اصل فیش را به امور دانشجویی ارائه نمایند.

۶. ارائه مدارک (بند ۳ و ۴ )هنگام ورود به خوابگاه و تعیین اتاق مورد نظر به مسئولین خوابگاه الزامی می باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز خوابگاه برادران اختصاص خوابگاه برادران دانشکده فنی و مهندسی میانه - دانشکده فنی و مهندسی میانه

نظر شما :

رضا ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۴
سلام من ورودی جدید امسال هستم هنوز ثبت نام نکردم امکانش هست خوابگاه رو قبل ثبت نام بگیرم ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۹

با سلام

لطفا روند ثبت نام و خوابگاه را طبق مراحل نوشته شده انجام دهید .

یوزاسیف ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۶
با عرض سلام من برا ترم دوم قبول شدم و حالا ما کی؛برای ثبت نام دانشگاه و خوابگاه مراجعه کنیم
پاسخ مدیر سایت ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۰

با سلام

منظور از نوبت دوم دانشجویان شبانه هستند.

رضا ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۰:۱۴
برای ثبت نام خوابگاه گفته شده اراعه معرفی نامه از دانشکده یعنی ابتدا باید به دانشگاه مراجعه کنین و نسبت به أخذ معرفی نانه اقدام کنین تا بتوانین ثبت نام کنین ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۲:۰۷

بله می توانید در زمان ثبت نام مراحل اختصاص خوابگاه را طی کنید.

امير ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۱:۳۲
سلام،پول خوابگاهو ریختم به حساب محمدی فیشو موقع ثبت نام بیارم؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۳:۲۷

با سلام

بله مطابق دستورالعمل اعلام شده اقدام کنید.

محسن ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۳
سلام ، دانشکده فنی میانه یا خوابگاه،سلف غذا خوری داره؟
پاسخ مدیر سایت ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۵

بله امکانات رفاهی برای دانشجویان فراهم گردید است.

علي ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۵
سلام وضع تغذیه چجوریه ؟ باید خودمون تهیه کنیم یا خوابگاه با دانشکده بهمون میده ؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۰:۳۱

با سلام

سامانه تغذیه در دسترس می باشد و دانشجویان می توانند از این سامانه جهت رزرو غذا استفاده نمایند.

محمود ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۴
سلام.ببخشید ثبت نام خوابگاه اینترنتیه یا حظوریم میشه
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۰:۳۰

با سلام ثبت نام حضوری انجام میشه.

برای اطلاعات بیشتر به اطلاعیه مربوطه مراجعه کنید.

یاور ۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۹
سلام، من نوبت دوم (روزانە)قبول شدم برای ثبت نام دانشگاه و خوابگاه کی مراجعه کنیم بهمن ماه هم میشە
پاسخ مدیر سایت ۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۹

با سلام دانشکده فنی و مهندسی میانه نوبت دوم بهمن ماه دنشجو نمی پذیرد منظور از نوبت دوم در لیست قبولی رشته ها شبانه است.

امید امامی ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۲
سلام من مهندسی کامپیوتر قبول شدم میتونم خوابگاه بگیرم؟؟ هزینه ش چقدره؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۲:۵۴

با سلام

به زودی اطلاعیه های مربوط به خوابگاه در سایت منتشر خواهد شد.

دوستی ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۲
سلام من دانشکده فنی مهندسی تبریز درامدم واحد خواهران خوابگاه داره؟
پاسخ مدیر سایت ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۹

با سلام

تمامی اطلاعیه ها و اخبار از طریق سایت دانشکده منتشر خواهد شد.

امیرحسین ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۸
سلام من ورودی جدید دانشکده مرندم وروزانه قبول شدم میخاستم بگم جایی برای ثبت نام خوابگاه های مرند نزاشتید واینکه هزینه خوابگاه مرند چنده وآیا سلف خوری هم داره؟
پاسخ مدیر سایت ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۸

با سلام

جهت کسب اطلاعات در مورد دانشکده مرند به وب سایت مربوطه مراجعه نمایید.

بهزاد بیرامی ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۱
سلام . ثبت نام خوابگاه های دانشجویان جدید الورود از طریق کدام سایت اطلاع رسانی میشه و کی و هزینه خوابگاه ها چقدره ؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۷

با سلام

به زودی اطلاعیه مربوط به خوابگاه های دانشجویی در سایت منتشر خواهد شد.