اطلاعیه ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت‌های روزافزون به پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۱۳۹۷ در دانشکده فنی و مهندسی میانه ، اطلاعیه‌های مربوط به ثبت‌نام شما عزیزان در این صفحه اطلاع‌رسانی می‌شود:

۱ . زمان‌بندی و روند ثبت‌نام اینترنتی و حضوری طبق اطلاعیه شماره ۱ و ۲ خواهد بود.

- بخشی از ثبت‌نام اینترنتی که به‌صورت تکمیل فرم اطلاعات دانشجو است، در سایت سما به آدرس: (http://amozesh.tabrizu.ac.ir/samaweb) انجام خواهد شد، در هنگام ورود نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود را انتخاب کرده و سپس اطلاعات ورود که همان شماره داوطلبی و کد ملی است را وارد نمایید.

۲ . تحویل اصل مدارک طبق دستورالعمل سازمان سنجش به دانشکده فنی و مهندسی میانه در روزهای شنبه مورخ ۹۷/۶/۳۱ و یکشنبه مورخ ۹۷/۷/۱ خواهد بود.

-  مدارک مورد نیاز جهت ارائه به دانشکده مطابق اطاعیه شماره ۳ خواهد بود.

۳. دانشجویان پذیرفته‌شده در نوبت دوم دانشکده فنی و مهندسی میانه باید مبلغ علی‌الحساب (متعاقباً اعلام خواهد شد) را به شماره‌حساب  ۵۰۴۱۰۱۲۸۲ بنام درآمدهای اختصاصی دانشکده فنی و مهندسی میانه نزد بانک تجارت واریز و اصل فیش را  هنگام تحویل مدارک به امور مالی دانشکده فنی و مهندسی میانه تحویل دهند .

۴. خواهشمند است زمان‌بندی فوق را رعایت نموده و از مراجعه حضوری و تماس تلفنی در سایر ایام خودداری گردد.

دانشکده فنی و مهندسی میانه

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز ثبت نام جدید دانشگاه تبریز جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی میانه ثبت نام دانشجویان

میلاد ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۹:۳۷
مدارک مرد نیاز برای دانشجویان جدیدالورود کدام ها هستند؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۰:۵۷

با سلام

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام طبق دستورالعمل سازمان سنجش می باشد.

به اطلاعیه ثبت نام و مدارک مورد نیاز در سایت سنجش مراجعه نمایید.

رضا ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۰:۰۹
ایا تمام مراحل ثبت نام اینترنتی از طریق سامانه سما(http://amozesh.tabrizu.ac.ir/samaweb) انجام میشود ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۲:۰۶

بله ثبت نام اینترنتی از این طریق انجام خواهد شد.

رضا ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۰:۴۵
هنگام ورود به سامانه سما با خطای تاریخ دسترسی شما معتبر نیست مواجه میشم مشکل چیست ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۳:۲۸

با سلام زمان ثبت نام اینترنتی در سایت اعلام شده لذا بایستی در زمان های اعلام شده در سایت اقدام به ثبت نام غیر حضوری نمایید.

جدید الورود ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۴
با سلام زمان ثبت نام کی هستش تو سیستم با تاریخ سایت انجام نمیشه اینترنتی از طریق سامانه سما(http://amozesh.tabrizu.ac.ir/samaweb) ا میگه ساعت شما شروع نشده ساعت 9:53 ؟
پاسخ مدیر سایت ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۷

با سلام در تاریخ ذکر شده در اطلاعیه مراجعه کنید

میلاد ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۳
سلام برای ثبت نام خوابگاه باید چه کار کنیم؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۳:۱۲

با سلام

اطلاعیه های مربوط به خوابگاه متعاقبا اعلام خواهد شد.

شایان ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۱:۴۶
سلام برای خوابگاه باید حضوری اقدام کنیم ؟چون اصلا اینترنتی نشد
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۳:۱۲

با سلام

اطلاعیه های مربوط به خوابگاه متعاقبا اعلام خواهد شد.

محمد ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۷
با سلام. برای ثبت نام وام های دانشجویی چطور؟ و در چه زمانی اقدام کنیم؟ چون هیچ زمانبندی مشخصی در اطلاعیه های سایت دانشگاه و صندوق رفاه نیست.
پاسخ مدیر سایت ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۸

با سلام برای کسب اطلاعات بیشتر به امور دانشجویی دانشکده مراجعه نمایید.

نادر ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۱
ببخشید هنگام ثبت نام اینترنتی واسه خوابگاه،تاریخ شما در دسترس نیست رو میاره.چکار باید کنیم؟
پاسخ مدیر سایت ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۶

با سلام

خوابگاه به صورت حضوری قبت نام خواهد شد لذا به اطلاعیه مربوط به ثبت نام خوابگاه مراجعه فرمایید.