اطلاعیه نحوه تخصیص خوابگاه خواهران و نحوه واریز شهریه خوابگاه در نیمسال اول ۹۷-۹۶

دانشجویان خواهر متقاضی خوابگاه  رعایت موارد ذیل جهت تخصیص خوابگاه الزامی خواهد بود:

۱ - واریز مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰ ریال معادل پانصد هزار تومان به‌حساب شماره ۱۱۰۳۲۰۱۸۶۴۸۲۷۱ بانک توسعه تعاون  شعبه میانه بنام خانم محمدی از بابت شهریه خوابگاه واریز نموده و اصل فیش را به امور دانشجویی ارائه نمایند.

۲ - مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ ریال معادل صد هزار تومان به‌حساب شماره ۱۱۰۳۲۰۱۸۶۴۸۲۷۱ بانک توسعه تعاون  شعبه میانه بنام خانم محمدی از بابت ودیعه خوابگاه واریز نموده و اصل فیش را به امور دانشجویی ارائه نمایند.دانشجویانی که در نیمسال اول از بابت ودیعه ، فیش واریزی دارند نیازی به پرداخت ودیعه مجدد نخواهد بود .

۳ - فیشهای واریزی الزاما می بایست بنام خود دانشجو لحاظ گردد.

۴ - تکمیل و تحویل فرم هم اتاقی ضروری خواهد بود.

۵ - امکان تقسیط و ارائه چک به دلیل پیش آمدن مغایرت در پرداخت امکان پذیر نخواهد بود

کلید واژه ها: دانشکده فنی و مهندسی میانه دانشگاه تبریز خوابگاه خواهران