برگزاری گرامیداشت هفته خوابگاهای دانشجویی با حضور مسئولین دانشکده فنی ومهندسی میانه

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۶ کد : ۵۹۲۶ اطلاعیه ها

با مصادف شدن هفته خوابگاه‌های دانشجویی طی بازدیدی که توسط ریاست و مسئولین دانشکده از خوابگاه‌های دانشجویی انجام شد، طی نشست‌های میسر با دانشجویان از نزدیک مشکلات خوابگاه‌ها به سمع و نظر مسئولین قرار گرفت.

همچنین پس از انتخاب اتاق نمونه خوابگاه‌های دانشجویی از دانشجویان حائز شرایط و برتر طی مراسمی تجلیل به عمل خواهد آمد.

کلید واژه ها: دانشگاه تبریز دانشکده میانه دانشکده فنی و مندسی میانه فنی و مهندسی میانه هفته خوابگاه ها خوابگاه دانشجویی

masoom ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۶
سلام و خسته نباشید یه سوالی داشتم آیا دانشکده فنی مهندسی میانه خوابگاه دختران نیز دارد؟
پاسخ مدیر سایت ۰۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۰

با سلام

بله دانشکده فنی مهندسی میانه دارای خوابگاه خواهران با تمامی تجهیزات رفاهی مورد نیاز دانشجویان است.

javad ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۱:۵۴
با سلام. من هم یه سوال تقریبا مشابه داشتم. آیا دانشکده فنی مهندسی میانه خوابگاه برای دانشجویان شبانه هم ارائه میکند؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۲:۳۳

با سلام

بله با توجه به اولویت بندی های اعلام شده خوابگاه به دانشجویان شبانه نیز بر حسب اولویت تعلق خواهد گرفت، اطلاعات بیشتر در مورد خوابگاه های دانشجویی سال تحصیلی جدید متعاقبا اعلام خواهد شد.

Shakiba ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۳
سلام خسته نباشید.ایا به دانشجوی دختر شبانه خوابگاه تعلق میگیره؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۷

با سلام

به زودی اطلاعیه مربوط به خوابگاه های دانشجویی در سایت منتشر خواهد شد.

مهدی ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۳
سلام.من دانشجوی جدیدوالورود دانشکده میانه مهندسی کامپیوتر هستم.چطور و در چه زمانی می تونم برای درخواست خوابگاه اقدام کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۴

با سلام

اطلاعیه مربوط به خوابگاه های انشجویی به زودی منتشر خواهد شد.