اولین سمینار دانشجویی مهندسی فناوری اطلاعات

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۷ کد : ۵۶۵۶ اطلاعیه ها
اولین سمینار دانشجویی مهندسی فناوری اطلاعات

امروزه در تمامی رشته ها ی دانشگاهی می توان نیاز به مدارک و. تخصص امری اجتناب ناپذیر می باشد که در این بین یکی از رشته های بسیارحساس می توان مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات نام برد.در این راستا انجمن علمی کامپیوتر دانشکده فنی مهندسی میانه با توجه به نیاز بازار کار به متخصصین امر در زمینه کامیپوتر و فناوری اطلاعات سمیناری را در اواخر هفته مهندس برای معرفی دوره های تخصصی شبکه و امنیت و همچنین یادگیری زبان های برنامه نویسی برگزار کرد که در این سمینار از دو نفر از دانشجوهای دانشگاه تبریز که به موضوعات مرتبط آشنایی کامل داشتند استفاده شد، و روش ها و دوره های برنامه نویسی و دوره های تخصصی شبکه و امنیت مورد نیاز دانشجویان به بازار کار را ارائه دادند. و در پایان مراسم یکی از اساتید گروه IT دانشکده فنی مهندسی میانه با جمع بندی مطالب ارائه شده روش های ورود به بازار کار در این حوزه را به داشنجویان گرامی ارائه دادند.

دانشکده فنی و مهندسی میانه

دانشکده فنی و مهندسی میانهدانشکده فنی و مهندسی میانه