اطلاعیه شماره ۲ خوابگاه خواهران

اطلاعیه شماره ۲ خوابگاه خواهران

قابل توجه کلیه دانشجویان خواهر متقاضی خوابگاه:

شرایط اخذ خوابگاه

1-      کلیه دانشجویان متقاضی خوابگاه نسبت به اخذ و تکمیل فرمهای مربوطه به امور دانشجویی دانشکده مراجعه و پس از تکمیل مدارک و اخذ معرفی نامه به محل اسکان مراجعه نمایند.

2-      جهت اخذ مجوز و معرفی به خوابگاه دانشجویان متقاضی می توانند از ابتدای وقت اداری 7:30 روز شنبه تا پایان وقت اداری16:00 روز چهارشنبه به امور دانشجویی دانشکده مراجعه نمایند.بدلیل تعطیلی دانشکده در روزهای پنجشنبه و جمعه امکان معرفی به خوابگاه مقدور نمی باشد.

3-      شهریه خوابگاه  برای یک ترم طبق تقویم آموزشی دانشگاه 4/500/000 ریال می باشد که دانشجویان متقاضی می توانند مبلغ را به شماره حسابی که متعاقبا اعلام خواهد شد واریز نموده و اصل فیش واریزی را به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند.

4-      کلیه اتاقها دارای یک دستگاه یخچال و یک دستگاه فریزر می باشد.

5-      کلیه اتاقهای خوابگاه چهار تخته مباشند.

6-      دانشجویان پس از واریز حق الشارژ اینترنت(که جدا از مبلغ اسکان می باشد) می توانند از خدمات اینترنتی بهره مند شوند.

آدرس خوابگاه : خوابگاه خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA