اطلاعیه درخواست وامها برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۵-۹۴

۰۱ دی ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۴ کد : ۳۷۴۹ اطلاعیه ها

اطلاعیه درخواست وامها برای نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94

( ویژه دانشجویان روزانه و شبانه)

به اطلاع دانشجویان روزانه و شبانه متقاضی کلیه وامها در نیمسال دوم سالتحصیلی 95 – 94 می رساند جهت ثبت نام وامها می توانند از تاریخ 1/10/94 لغایت 30/10/94 به امور دانشجویی دانشکده مراجعه نموده و فرم مربوط به وام درخواستی را پس از تکمیل تحویل نمایند.

توجه 1: امکان پرداخت وامها بدون درخواست کتبی مقدور نخواهد شد.

توجه 2: دانشجویان ورودی بهمن ماه سالتحصیلی 95-94 مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی پیوسته در ترم اول نیازی به ارائه تعهد محضری برای درخواست وام تحصیلی ندارند ولی برای تقاضای دیگر وامها بایستی سند تعهد محضری و کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن را به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند.

توجه 3: دانشجویانی که مقطع قبلی را تسویه حساب نکرده و یا دارای اقساط معوقه و یا جریمـــه دیر کرد اقساط باشند، فقط در صورت تسویه حساب و پرداخت اقساط معوقه و جریمه دیرکــرد اقساط­، امکان ثبت وام درخواستی آنان امکان پذیر خواهد بود.

توجه 4: دانشجویان متقاضی بایستی در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام وام اقدام نمایند لذا مهلت مقرر تمدید نخواهد شد.

توجه 5: دانشجویان روزانه باید دارای شماره حساب بانکی فعال در بانک تجارت باشند.

توجه 6: دانشجویان شبانه فقط می توانند تقاضای وام شهریه و وام حج و عتبات نمایند و نیز وام شهریه درخواستی دانشجویان شبانه به حساب دانشگاه واریز می گردد.

مدیریت امور دانشجویی

درخواست فرم وام