انتصاب معاون جدید دانشکده میانه

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز؛ معاون جدید دانشکده فنی و مهندسی میانه منصوب شد.

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۷ کد : ۱۸۹۰۸ اطلاعیه ها
با حکم دکتر صفر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز، معاون جدید دانشکده فنی و مهندسی میانه (از پردیس-های اقماری دانشگاه تبریز) منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز؛

معاون جدید دانشکده فنی و مهندسی میانه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی میانه، رئیس دانشگاه تبریز طی حکمی دکتر امین محمدی را به سمت معاونت دانشکده فنی و مهندسی میانه منصوب کردند.

بر پایه همین گزارش، دکتر امین محمدی عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز (دانشکده فنی و مهندسی میانه) می باشند. از دیگر سوابق علمی و اجرایی وی می توان به استاد راهنمای دانشجویان رشته راه آهن و صنایع، استاد مشاور فرهنگی دانشکده، مسول اداره کارگاه نقشه برداری و عملیات دانشکده، عضو انجمن مخترعین ایران، عضو نوابغ جوان ایران و ... اشاره کرد.

همچنین دکتر امین محمدی چاپ و پذیرش بالغ بر 48 مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی و کنفرانس های بین المللی و ملی، ثبت 7 اختراع در اداره کل ثبت اختراعات کشور را در کارنامه علمی پژوهشی خود دارند.

گفتنی است پیش از این دکتر علی ابراهیم پور معاونت دانشکده را بر عهده داشتند. روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی میانه از طرف کلیه همکاران و دانشجویان، ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای آقای دکتر علی ابراهیم پور، برای آقای دکتر امین محمدی در مسولیت جدید آرزوی توفیق روز افزون دارد.