نحوه رزرو غذا توسط دانشجویان عزیز در سامانه سماد

۲۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۶۱۰۱ اطلاعیه ها
نحوه رزرو غذا توسط دانشجویان عزیز در سامانه سماد

اطلاعیه نحوه رزرو غذا توسط دانشجویان محترم  ورودی های 1399 و 1400

ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان محترم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان ، رزرو غذای دانشجویی طبق مراحل زیر انجام می شود :

1-مراجعه به سایت دانشکده فنی و مهندسی میانه سامانه سماد ورود با شماره دانشجویی ( نام کاربری ) کد ملی( رمز عبور )  ( بدون صفر اول  برای ورودی 1400 )

2-انتخاب نام سلف غذا خوری :  – سلف مرکزی میانه برای رزرو غذای ناهار خوابگاه برادران برای رزرو غذای شام

3-رزرو غذا باید یک روز قبل حداکثر تا ساعت 10 شب  انجام شود و بدون رزرو ،  امکان تحویل غذا وجود ندارد.

4-ارائه کارت دانشجویی موقع تحویل غذا الزامی است .

5-در ایام ماه مبارک رمضان وعده افطار و سحری به صورت همزمان از ساعت 6 الی 7 عصر توزیع می شود. فعلا توزیع غذا به صورت بسته بندی است اما طی چند روز آینده دانشجویان محترم بایستی ظروف مناسب جهت تحویل غذا به همراه داشته باشند.

6-جهت آشنایی با محیط دانشکده بویژه رزرو غذا و امور خوابگاه و... ، از دانشجویان ورودی 97 و 98 راهنمایی بخواهید.

7-در صورت بروز خطا در ورود به سامانه سماد ، پس از اطمینان از سالم بودن گوشی و آنتن دهی و  اینترنت خود ، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی و کد ملی خود را به واتساپ امور دانشجویی ( 09053303685 ) ارسال نموده  تا ایراد احتمالی در سامانه شما برطرف شود و نهایتا پیام سامانه شما فعال شد را دریافت نمایید.

8-به دلیل شرایط خاص بازگشایی ،تا صدور اطلاعیه بعدی و رفع ایراد افزایش اعتبار در سامانه سماد  ، می توانید رزرو غذای خود را انجام داده و بدهی شما بعدا از طریق همین سامانه قابل پرداخت و تسویه خواهد بود .

9-هنگام مراجعه به سلف سرویس دانشکده ، حتما با پوشش مناسب و  در شان دانشگاه و دانشجو استفاده نمایید .

10-جهت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و مراعات حال دانشجویان عزیز روزه دار، دانشجویان محترمی که معذور هستند ملزومات شرعی و قانونی را مراعات فرمایند.

امور دانشجویی - دانشکده فنی و مهندسی میانه