کسب مقام نخست مسابقات شنای دانشگاه تبریز توسط دانشجوی دانشکده فنی و مهندسی میانه

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۶ کد : ۱۰۷۵۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی میانه -دانشگاه تبریز ، محمد صادق محمدی دانشجوی رشته مهندسی مکانیک ورودی سال 96 این دانشکده ،  مقام نخست مسابقات دانشجویی شنای بین دانشکده ای دانشگاه تبریز در رشته کرال پشت در سال 1398 را کسب نمود.

این مسابقات در آبان ماه سالجاری در دانشگاه تبریز برگزار گردید.

این دانشجوی ورزشکار و قهرمان در سال 97  حائز رتبه اول و دوم مسابقات دانشجویی شنای دانشگاه تبریز در رشته های کرال پشت و قورباغه  ، و عنوان برتر مسابقات دانشجویی شنای کشوری در دانشگاه شیراز شده بود و امسال با کسب این مقام قهرمانی ، به عنوان شناگر برتر تیم دانشگاه تبریز جهت حضور در مسابقات منطقه ای ارومیه در سالجاری انتخاب شده است .