برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید -۱۳۹۸ دانشکده فنی و مهندسی میانه

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۰۷۴۸ اطلاعیه ها
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید -۱۳۹۸ دانشکده فنی و مهندسی میانه

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی میانه_ دانشگاه تبریز، مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید -۱۳۹۸ دانشکده فنی و مهندسی میانه با حضور و سخنرانی دکتر دامادی عضو هیئت علمی و مشاور انجمن طرح های علمی و صنعتی استان آذربایجان شرقی و یکی از کارآفرینان برتر این استان برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن و خیر مقدم گویی توسط مهندس امین محمدی عضو هیئت علمی و مشاور فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی میانه ، دکتر سید رضا دامادی عضو هیئت علمی و مشاور انجمن طرح های علمی و صنعتی استان آذربایجان شرقی و یکی از کارآفرینان برتر این استان پیرامون شرائط و آینده شغلی بهتر رشته های فنی و نحوه کارآفرینی در این رشته ها به ایراد سخنرانی پرداخت.

در ادامه مراسم و پس از پخش کلیپ کوتاه معرفی مسئولین و کارکنان و کارشناسان دانشکده ، آقای داریوش اردبیلی از یادگاران دوران دفاع مقدس شهرستان میانه، پیرامون گرامیداشت هفته بسیج و رشادت های بسیجیان و رزمندگان سلحشور در دوران جنگ تحمیلی به ایراد سخنرانی پرداخت.

در پایان این مراسم نیز مسئولین تشکلهای دانشجویی به معرفی برنامه های این تشکلها پرداختند.